Diabese

Diabese is een samengesteld Ayurvedisch programma voor mensen met diabetes type 2 (en overgewicht). Vele diabetici hebben dit programma al met goed resultaat doorlopen. Meer over Ayurveda....>>>>

Het Diabese behandelprogramma leidt tot natuurlijke gezondheid op 4 manieren:

1. Verbetering van de voedingsgewoonten
Ayurveda heeft zeer uitgesproken ideeŽn over goede voeding en een gezonde spijsvertering. Deze opvattingen kunnen daadwerkelijk verschillen van de opvattingen uit de reguliere geneeskunde. U wordt over deze Ayurvedische voedingsgewoonten ingelicht en u krijgt bruikbare tips en recepten.

2. Meer lichaamsbeweging
Om de lichaamsbeweging te stimuleren wordt bij het Diabese behandelprogramma een stappenteller uitgereikt. Er worden bewegingsdoelen gesteld waarbij de stappenteller wordt ingezet om te controleren of u ook daadwerkelijk aan de benodigde beweging komt.

3. Verlaging van het stressniveau
Door middel van diverse ontspanningsoefeningen die deel van het programma uitmaken, wordt uw stressniveau wezenlijk verlaagd. Dit komt de gezondheid ten goede. Een belangrijk onderdeel van het programma is het regelmatig beluisteren van de meditatie CD, die u bij het Diabese behandelprogramma hebt ontvangen.

4. Natuurlijke voedingssupplementen
Gedurende het Diabese programma maken de deelnemers dagelijks gebruik van geselecteerde Ayurvedische kruiden- en andere natuurlijke preparaten. Totaal gaat het om elf verschillende preparaten. Deze supplementen komen in handige sachets in drie potten. Een pot met voedingssupplementen voor het ontbijt, de lunch en het diner. Vlak voor, tijdens of na de maaltijd wordt de inhoud van één sachet ingenomen. De samenstelling van deze supplementen is op basis van jarenlange ervaring tot stand gekomen.

Bekijk reacties van deelnemers....>>>>Informatie


Inloggen

Registreren?
Wachtwoord vergeten?