Reacties van deelnemers

Uit privacy overwegingen zijn de reacties hieronder anoniem gepubliceerd.

Mw B. uit Den Haag

Het programma is goed bevallen. Iedere dag hield ik de stappenteller in de gaten. In het begin zag ik er erg tegen op maar toen ik eenmaal begonnen was viel het reuze mee. Het Ayurvedisch dieet doe ik op mijn manier. Ik ben in totaal 10 kilo afgevallen en dat is gebleven. Alle bloedwaarden waren ook beter geworden. Ik ben door het programma minder onzeker geworden over mijn gezondheid.

Mw A. uit Den Haag

Het programma is me heel goed bevallen. Met mijn hindoestaanse achtergrond viel het dieet wel mee voor mij. Zolang ik de supplementen slikte waren mijn bloedsuikers aanzienlijk lager. Toen ik de voedselsupplementen staakte, liepen ze weer wat op. Ik begrijp niet dat dit programma niet door alle zorgverzekeraars vergoed wordt. Het is wat mij betreft zo veel beter om diabetes op een natuurlijke manier te benaderen! Ik kan het iedereen aanraden!

Mw R. uit Voorburg

Het programma is heel goed vol te houden. Het Ayurvedische dieet is ook het enige dieet wat bij mij tot nu toe heeft gewerkt.
De voedselsupplementen heb ik goed verdragen. Af en toe liggen ze zwaar op de maag, maar als je ze inneemt tijdens het eten gaat het heel goed.
Het bewegen was een heel groot probleem voor mij wegens mijn slechte knieŽn. Ik denk dat als ik goed had kunnen bewegen dat het nog veel beter met mij zou zijn gegaan.

Mw R. uit Den Haag

Ik ben afgegaan op het krantenartikel over dr. Manhave. Dat sprak me aan en toen ben ik ermee begonnen. Het is me goed bevallen en ik wil er mee doorgaan. De voedselsupplementen en de begeleiding zijn me goed bevallen. Ik ben actiever en positiever en niet meer zo gedeprimeerd.
Je moet je wel aan de voorschriften van meer bewegen etc. houden en het dieet is ook belangrijk. Het dieet is me goed bevallen. Ik heb helemaal het gevoel dat ik gezonder ben geworden. Ik slik nu helemaal geen reguliere medicijnen meer. Ik slik nu alleen nog het kruid Salacia oblonga en dat houdt mijn suikers op niveau.

Dhr D. uit Voorburg

Ik heb de Diabese Kit uitgeprobeerd en ik merkte dat ik me goed voelde en geen bijwerkingen had. De voedselsupplementen in de Diabese Kit zijn handzaam in te nemen en je kan ze omdat ze in sachets verpakt zijn ook makkelijk meenemen naar je werk of zo. Ik ben circa 20 KG afgevallen. De voeding was voor mij een punt, ik vond het moeilijk. Je moet gemotiveerd zijn voor het behalen van een doel. Er moet een lijdensdruk zijn om het programma intensief te volgen. Je voelt je over het algemeen fitter, energieker en comfortabeler.

Dhr. van G. uit Rotterdam

Het doorlopen van het programma is me goed bevallen. Op een bepaald moment hoefde ik geen insuline meer te spuiten! Het programma is goed vol te houden. Ik ben heel snel heel veel gewicht verloren. Vroeger reed ik naar mijn werk. Tegenwoordig loop ik en dat is twee keer een half uur per dag. Het komt neer op eigen motivatie. Mijn HbA1c, een maat voor mijn gemiddelde bloedsuikerniveau, ging heel snel naar onder de zes, terwijl ik voorheen ondanks de reguliere medicatie rond de tien bleef steken!
Ik heb ook geleerd dat de psychische gesteldheid een sterke invloed heeft op de bloedsuikerspiegel. Ik mediteer nu een half uur per dag en dat houdt me rustig.

Dhr. K, arts uit Amsterdam

Voor één van mijn patiŽnten heb ik al eerder het Diabese programma voorgeschreven. Zo te merken met goed gevolg.
Graag houd ik me op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

Dhr G. uit den Haag

Vanaf het moment van deelname aan het Diabese -programma tot en met heden heb ik een prettig gevoel in mijn lichaam. De pillen en capsules zijn kwa smaak goed te verdragen. Mijn stoelgang is met honderd procent verbeterd. Het voorgeschreven dieet van dokter Manhave is goed te combineren met een dagelijks druk leven. Door dit dieet voel je je minder opgeblazen.
De stappenteller is een uitdaging die je aangaat om zoveel mogelijk stappen per dag te maken. Het motiveert.

Echtgenoot van Mw B. uit Den Haag

In "Huize B." is - nķ zonder gebruik van regulier medicijn! - o.m. de "de normale nachtrust" gelukkig wéér terug.

Dhr. D. uit Rumpt

Ik ben in circa 2 weken 7 kilo afgevallen en mijn bloeddruk is iets afgenomen. ik voel me verder in mijn lijf goed en energiek.

Dhr. S. uit Holtum

Ik ben tevreden over de progressie. Het lijkt er, volgens periodieke eigen metingen op dat mijn glucosegehalte flink gezakt is, maar dit moet nog bevestigd worden door de huisarts.

Ook uw ervaring delen met anderen? Stuur uw korte verhaal naar info@diabese.nlInformatie


Inloggen

Registreren?
Wachtwoord vergeten?